badkamermeubels op maat

Elk badkamermeubel heeft zijn eigen uitstraling, mooi en functioneel. We ontwerpen uw badkamermeubels op maat naar uw specifieke wensen. Alle meubels worden handgemaakt. Jb-interieur gebruikt alleen duurzame soorten kwaliteitshout en materialen.

Landelijk, rustiek of modern, elk meubel wordt op voorhand in ons eigen atelier gemaakt. In uw woning zorgen we voor een volledige en vlotte afwerking.

volledige badkamers

Naast de badkamermeubels kunnen wij ook voor de volledige inrichting van uw badkamer zorgen. Wij werken samen met Sanitair Vollens en andere vakmensen op het gebied van sanitaire voorzieningen, vloeren, betegeling muren, verlichting, ... JB-interieur volgt alles voor u op.

De badkamer is misschien de meest behaaglijke ruimte van uw huis. Een mooie badkamer in je persoonlijke stijl met een warm gevoel.

Vakwerk uit eigen atelier

badkamers
badkamer met natuurhout

badkamer met houten vloer

Badkamer met natuurhouten vloer en bijpassende badkamermeubels. Mooi geaccentueerd met warm donkerblauw. Ook zeer mooi bij renovatie van een oude woning.

houten badkamer

ligbad en douche

Wij zorgen niet alleen voor de meubels maar bouwen ook alle sanitair in. Ligbad, douchekop, verlichting, kranen,... en ook al de waterleidingen en elektriciteit. Warmwatercomfort!

badkamermebuels

badkamermeubels

Badkamermeubels op maat. Wij ontwerpen deze eerst met 3D software. Wij gebruiken enkel kwaliteitshout en zorgen voor een perfecte afwerking. Meubels gemaakt in eigen atelier.


JB-Badkamerrenovatie.be voor parels van badkamers