interieuradvies en begeleiding bij nieuwbouw en renovaties

Nieuwbouw of renovatie, laat u voor uw interieurinrichting adviseren en/of begeleiden door een vakman. Elk interieurproject roept diverse vragen op die om advies vragen en om een correcte begeleiding van de werken.

U wil uw woning renoveren of bepaalde kamers? U wilt advies over de interieurinrichting of de begeleiding van uw woonproject? Hoe pakt u dit aan? Wat gaat dit u kosten? Hoe komen we tot een goed resultaat? Tegen wanneer zijn de werken klaar?

JB-Interieurinrichting begeleidt u, van ontwerp tot afwerking, om tot een oogstrelend resultaat te komen! Wij maken duidelijke afspraken en kijken naar een goede verhouding van de prijs en kwaliteit. Ontwerp in 3D, het opvragen van offertes, planning, opvolging en oplevering op het afgesproken tijdstip. Aangezien JB-Interieurintrichting zelf de plaatsing van het maatwerk doet staan wij dicht bij alle onderaanemers en kunnen wij een optimale bouwbegeleiding garanderen.

Naast het interieuradvies begeleiden wij u ook tijdens de werken, bouwen en renoveren zonder zorgen.

interieuradvies

INTERIEURADVIES

Als vakman zien wij dikwijls al op voorhand waar de knelpunten zijn. Een goede planning vooraf zorgt voor een probleemloze uitvoering.

advies op maat

advies op maat

Wij luisteren eerst naar uw ideeën. U houdt van klassiek, van modern, van rustiek,... wij helpen u graag verder en voelen ons thuis in elke stijl.

houtsoorten

houtsoorten

Elke houtsoort heeft zijn eigenschappen. JB Algemene Interieurinrichting werkt enkel met echt hout en met respect voor behoud van het milieu.