Maatwerk van meubels

Meubels maken is voor JB-Interieurinrichting een passie. Alle meubels zijn op maat en worden in eigen atelier gemaakt. Dressings, TV meubels, haardmeubels, slaapkamers, kasten onder schuin dak, parketvloeren, badkamermeubels, keukens,...

Elk meubel wordt eerst met 3D software uitgewerkt. Op deze manier kan u precies zien hoe het meubel er zal uitzien. Indien u na het 3D ontwerp beslist om het meubel te laten maken, dan is het 3D ontwerp gratis. Voordien komen we bij u de nodige metingen doen zodat al de meubelen perfect in uw interieur passen. JB-Interieurinrichting streeft steeds naar een optimale benutting van elke ruimte.

Wij geven u ook graag advies over de verschillende houtsoorten voor uw meubels. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter en kwaliteiten. De meubels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. 100% puur MAATWERK!

Eigen atelier

maatwerk kasten
ingebouwde keukens

maatwerk

Uw interieur op maat naar uw wensen. In deze grote ruimte is een reuze boekenrek gebouwd die de kamer mooi verdeeld. Wij streven altijd naar een optimale benutting van de ruimte.

woonkamermeubel

meubelen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in houten kasten en meubels. Wij gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen die een lange levensduur waarborgen. JB algemene interieurinrichting, hout is onze passie.

parketvloer

totaalinrichting

Totaalinrichting van uw interieur. Vloeren, wanden, plafonds, verlichting, volledige renovaties,... opvolging van totale interieurprojecten. Wij adviseren u ook bij uw woonproject.