Badkamers

Totaalproject voor uw badkamer

U wenst een droombadkamer voor uw nieuwbouw?  Of is uw huidige badkamer aan renovatie toe? Dan bent u bij JB Algemene Interieurinrichting aan het juiste adres. Mooie functionele badkamers die perfect afgewerkt zijn, is onze specialiteit.  Wij bieden u een totaaloplossing aan. Wij staan dan ook garant voor een totale begeleiding, van offerte tot finale afwerking.

Als een badkamer perfect mag zijn

Badkamerrenovatie of nieuwe badkamer

Uw wensen staan centraal bij het realiseren van uw nieuwe badkamer. Wij luisteren naar uw noden, peilen uw verwachtingen en vernemen uw budget. Samen bekijken we de mogelijkheden zodat uw badkamer vorm krijgt. Als specialisten plannen wij voor u de juiste plaatsing van uw sanitaire toestellen, de verwarmingselementen, de betegeling van uw badkamer, de aangepaste verlichting enz. Kortom een totaalconcept voor uw nieuwe badkamer.  Van afbraak tot finale afwerking, regelen wij alles om u te ontzorgen. Wij volgen uw project persoonlijk op zodat u slechts één aanspreekpunt heeft en u over de nodige gemoedsrust beschikt.

Een 3D-ontwerp van uw nieuwe badkamer

Een realistisch 3D-ontwerp visualiseert uw badkamerontwerp al in de ontwerpfase. Zo vormt u zich een beeld van uw nieuwe badkamer en kunnen er nog zaken aangepast worden. Na het bepalen van de indeling, gaan we samen op zoek naar de beste sanitaire toestellen binnen ieders budget. Na een afspraak bij u thuis, ontvangt u een gedetailleerde offerte.

Wie voor een kwalitatieve en toekomstbestendige badkamer kiest, dient zich goed voor te bereiden.  Bij de renovatie van uw bestaande badkamer is het zeer belangrijk om na te gaan of alle elektriciteits- en waterleidingen nog voldoen aan de huidige normen. Wij zullen u hierin begeleiden zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Renovatie van A tot Z

JB Badkamerrenovatie

U wenst een droombadkamer, voor in uw nieuwbouw of is uw huidige badkamer aan renovatie toe, … dan bent u bij JB Badkamerrenovatie aan het goede adres. Mooie functionele badkamers die perfect afgewerkt zijn is onze specialiteit.

Vertel ons over uw project

Wij helpen u graag verder met uw project. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.