Maatkasten & meubels

Maatkasten en meubelen op maat

Op zoek naar een uniek meubel? Wenst u bijkomende bergruimte in uw bestaande woning of misschien wel een dressing op maat? Bij JB Algemene Interieurinrichting zorgen we voor passend maatwerk.

Van vloer tot plafond, van wand tot wand. De mogelijkheden zijn er om uw ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Opslagruimte verzekerd, zodat u kunt genieten van een opgeruimd huis.  Bij JB Algemene Interieurinrichting wordt alles op maat gemaakt in eigen atelier en gebruiken we enkel de meest kwalitatieve materialen.

Maatwerk is onze specialiteit

Alle soorten opbergkasten op maat

Zelf een idee voor maatwerk dat u uitgewerkt wenst te zien? Wij begeleiden u van het ontwerp tot en met de finale afwerking. Zo realiseren we onder meer dressings, voorraadkasten, vestiaires en andere oplossingen op maat. Ook voor tv-meubelen, tafels, bureaus en bibliotheekkasten op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons vakkundig maatwerk bestaat steeds uit zeer kwalitatieve materialen die tegen een stootje kunnen. Massief, fineer, gelakte MDF, melamine en laminaat behoren tot de mogelijkheden. U bepaalt de kleur en de indeling, wij zorgen voor de hoogstaande kwaliteit, het maatwerk en de perfecte afwerking. Ook de scharnieren en schuifgeleiders zijn van hetzelfde hoge niveau, waardoor u jaren kunt genieten van een prachtig interieur.

Een idee krijgen van de door ons gerealiseerde projecten en de mogelijkheden? Kijk dan zeker eens  naar onze projecten. Wie weet doet u wel inspiratie op.

Vertel ons over uw project

Wij helpen u graag verder met uw project. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.