Over Ons

Wie zijn wij

Over
JB Algemene Interieurinrichting

Johan Buysse groeide op in een ondernemende familie in Sint-Niklaas. Hij volgde een technische opleiding meubelmakerij.  Nadat hij ervaring op deed zowel in de ruwe schrijnwerkerij als bij een scheepsbouwer, ontdekte hij zijn passie voor het fijne precisiewerk.  Hij startte zijn zaak in 1999 en verhuisde later naar Kapellen in KMO-zone Bosduin waar hij een professioneel ingericht atelier bouwde.

Na een jarenlange carrière als kredietadviseur in de bankwereld, zette ook zijn echtgenote An Van Opstal de stap naar JB Algemene Interieurinrichting.  Ze nam de administratieve en gedeeltelijk ook de commerciële taken over.

Professioneel advies voor uw interieurproject

Samen gaan we voor een goede klantentevredenheid.  Door onze persoonlijke aanpak, heeft u slechts 1 aanspreekpunt en worden afspraken correct nageleefd.

Wenst u maatwerk in hout, gaande van een tv-meubel tot de volledige inrichting of renovatie van uw woning, dan kunt u bij ons terecht voor professioneel advies.  We maken een plan, adviseren welke materialen het meest geschikt zijn en zullen u een offerte aanbieden met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Na bevestiging van uw offerte, blijven we uw project nauwgezet opvolgen door persoonlijk bij u thuis aanwezig te zijn tijdens de realisatie van uw verbouwing.  De uitvoering ter plaatse wordt tot een minimum herleid doordat alles in eigen atelier in Kapellen wordt gemaakt en geassembleerd.

Wij staan voor u klaar

JB team

Johan Buysse

Zaakvoerder

An Van Opstal

Klantencoördinator

Vertel ons over uw project

Wij helpen u graag verder met uw project. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.