MAATWERK

Alles op uw maat

Meubelen op maat maken is onze kernactiviteit.  JB Algemene Interieurinrichting helpt u bij het ontwerp of we werken samen met uw (interieur)architect. U bepaalt zelf de stijl: landelijk, klassiek of modern.  Door voor maatwerk te kiezen, kunt u uw opbergruimte maximaal benutten want wij maken elke kast uniek. U bepaalt zelf de materialen maar ook de kleuren en de indeling van uw kasten. JB Algemene Interieurinrichting kiest voor kwalitatieve en duurzame materialen. 

Als het perfect moet passen

Een totaaloplossing in maatwerk

Om jarenlang van uw interieur te kunnen genieten, is het belangrijk dat alle technieken in uw woning zoals waterleidingen en elektriciteit nog voldoen aan de hedendaagse normen.  Samen met onze vaste partners zorgen wij voor een totaaloplossing zodat u de coördinatie niet zelf hoeft te doen. Bij JB Algemene Interieurinrichting kiest u voor een degelijke begeleiding en uitvoering vanaf de offerte tot de finale afwerking en dit tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. 

Tijdens een afspraak bij u thuis, bespreken we eerst de plannen waarna u een gedetailleerde offerte ontvangt.  Na uw goedkeuring van de offerte, wordt opnieuw een finale opmeting gedaan waarna uw project gerealiseerd kan worden. 

Wij zijn gevestigd in “KMO-zone Bosduin” in Kapellen, ten noorden van Antwerpen. Wij verwerken alle maatwerk in ons eigen atelier. Vervolgens zorgen we voor een vlotte plaatsing en afwerking op maat bij u thuis.

Vertel ons over uw project

Wij helpen u graag verder met uw project. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.