Keukens

Topkeuken op maat

Een keuken van JB Algemene Interieurinrichting is een stevige, kwalitatieve keuken, gemaakt van de beste materialen.  Kortom een keuken waar u jaren plezier aan beleeft. Een leefplek voor de fijne familiemomenten. Bij ons wordt uw keuken volledig op maat gemaakt zodat u uw ruimte optimaal kunt benutten. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere materialen te combineren, zodat u uw keuken helemaal naar eigen wens kunt samenstellen.

Als een keuken mooi en praktisch moet zijn

Een keuken met advies

Een nieuwe keuken vraagt om een degelijk advies omdat u er veel tijd besteed samen met het gezin. Wij begeleiden u bij het kiezen van de juiste materialen, kleur en afwerking.  Wij bieden alle stijlen aan, zowel landelijk, klassiek als modern.  Om jarenlang van uw keuken te kunnen genieten, werken wij met degelijke schuifgeleiders en scharnieren. Wij kunnen ook apothekerskasten en handige lades voor potten voorzien indien gewenst.

Een totaaloplossing voor uw keuken

Maar JB Algemene Interieurinrichting gaat nog verder. Bij renovatie van een oude keuken, gaan we steeds na of de aanwezige elektriciteits- en waterleidingen nog voldoen aan de hedendaagse normen. Indien gewenst werken wij samen met vaste partners om de keuken grondig te renoveren zonder dat u zich daarover zorgen hoeft te maken. Wij bieden u een totaaloplossing van ontwerp tot finale afwerking.

JB Algemene Interieurinrichting begeleidt u bij de keuze van een keukenblad. Het werkblad wordt intensief gebruikt en dient dus afgestemd te worden op uw situatie. Ieder werkblad heeft zijn eigen karakteristieken. Laminaat, volkern, inox, natuursteen, composiet of keramiek behoren tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Voor de keukentoestellen bieden we u verschillende merken aan. Deze worden vervolgens vakkundig door ons geplaatst.

Vertel ons over uw project

Wij helpen u graag verder met uw project. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.